Tryktransmitter 4-20mA

TRYKTRANSMITTER 4-20mA (programmerbar)

PCM-1 tryktransmitteren leverer et programmerbart 4-20 mA udgangssignal. Tryktransmitteren er baseret på en keramisk membransensor, som udmærker sig med høj målenøjagtighed, lav drift som funktion af temperaturændringer samt korrosionsbestandighed over for en række gasser og væsker. 

Den keramiske sensor er tilgængelig med en absolut tryksensor, der måler relativt til et integreret referencevakuum og relativ (gauge) tryksensor, som måler relativt til det omgivende atmosfæretryk.

Tryktransmitter fra Sens4
MADE IN DENMARK

Programmerbart 4-20 mA strømloop

Tryktransmitterens 4-20 mA strømloop kombinerer strømforsyning og tryksignal i samme tilslutning. Som følge deraf er der kun behov for en 2 leder elektrisk tilslutning og den målte trykværdi kan måles af transmitterens strømtræk.


Det 4-20 mA udgangssignal er programmerbart og kan skaleres af brugeren til at levere et lineært signal dækkende  et vilkårligt område indenfor transmitterens total målområde.

PCM-1 transmitteren kan nemt og hurtigt programmeres med S4-Connect™ USB-programmer og tilhørende gratis PC-software.


S4-Connect software screen

Måling af 4-20 mA strømloop

Der anvendes typisk en loopmålemodstand til at konvertere transmitterens strømsignal til spænding.

Anvendes en 250 ohm loopmålemodstand vil det 4-20 mA strømsignal konverteres til et 1-5 VDC spændingssignal målt over målemodstanden.


NAMUR  NE43

PCM-1 transmitteren anvender NAMUR NE43 kompatibelt 4-20 mA udgangssignal, hvilket betyder at transmitteren giver et fejlsignal på mellem 3,2 og 3,6 mA, i tilfælde af transmitteren detekterer en fejltilstand. 


4-20mA strøm loop

Dansk design og produktion

Sens4 udvikler og fremstiller tryktransmitter produktporteføljen i Hellebæk, Danmark. Udover standardprodukterne til trykmåling, tilbyder Sens4 også kundetilpassede trykmåleprodukter og specielle individuelle løsninger tilpasset vores kunders krav og specifikationer.


Kontakt Sens4

Ønsker du yderligere information om tryktransmitterne fra Sens4 eller vil du drøfte din trykmåleapplikation er du velkommen til at kontakte os på:


Telefon: 88447044 eller email Sens4


> Detaljeret produktinformation kan også findes på den engelske produktside