Job at Sens4 - May 25th 2018

Om Sens4 A/S

Sens4 A/S blev grundlagt af Ole Wenzel i 2017 efter en 14-års karriere som direktør for den danske afdeling af amerikanske MKS Instruments. Vores virksomhedskultur er kendetegnet som en balance mellem det dynamiske startupmiljø, hvor tingene ændrer sig hurtigt, og mere strukturerede data-drevne arbejdsmetoder og ledelse.


Teamet bag virksomheden har erfaring fra deres tidligere erhvervskarrierer med udvikling af sensor- og produktløsninger til industriel brug samt forretningsudvikling af vækstvirksomhed. Vi er et ambitiøst team, som arbejder målrettet mod at vækste virksomheden til at blive en etableret leverandør af måleudstyr til industrielle applikationer på det globale marked.   I begyndelsen af 2018 lancerede vi vores første produkt, en temperatur-transmitter til måling og styring af temperatur fra -50 til +150 °C. Herefter supplerede vi produktporteføljen med lancering af en keramisk membran-tryktransmitter til måling og styring af gas- og væskeprocestryk i industrielle applikationer.


Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives i dagligdagen, og at der er mulighed for at udvikle ideer i et miljø med høj faglighed. Vi prioriterer også det kollegiale aspekt med sociale arrangementer og holder os i bevægelse med motion i arbejdstiden.

Sens4 er en mindre virksomhed, hvor der er kort vej fra beslutning til handling, og der er mulighed for at tilegne sig brede kompetencer og erfaring med et bredt spektrum af arbejdsopgaver.


Vi er beliggende i et inspirerende miljø i de historiske bygninger i Hellebæk Klædefabrik med udsigt over Øresund fra Helsingborg til Kullen. Her råder vi over moderne faciliteter for produktion, administration og udvikling.


Vi har en værdiskabende passion for det, vi laver.Vi er en dynamisk startup-teknologivirksomhed, som søger en passioneret elektronikingeniør med erfaring inden for produkt- og teknologiudvikling af microcontroller-baseret måleudstyr. Du skal have brede kompetencer og være innovativ af natur.


Arbejdsopgaverne omfatter:


Projektplanlægning, styring og opfølgning

Firmwareudvikling til ARM-processorer (Embedded C/C++ kode)

Kredsløbsdesign og printudlægning (Altium Designer)

Mekanisk CAD-design (Fusion 360)

Prototype-opbygning, -afprøvning og -validering


Du er ingeniør af uddannelse og har praktisk erhvervserfaring med ovenstående arbejdsområder. Du kan motivere andre og trives med skiftende og varierende arbejdsopgaver.  Vi arbejder internationalt, og du skal kunne kommunikere flydende på engelsk såvel som dansk.


Du vil få mulighed for at være med på en vækstrejse, og som person skal du have en pionerånd, hvor du trives med at to dage sjældent er ens. Du vil deltage i alle faser inden for produktudvikling fra produktidé og teknologiudvikling til et færdigt, produktionsmodent produkt. Du skal tage ejerskab for arbejdsopgaverne samt arbejde struktureret og løsningorienteret med komplekse tekniske udfordringer og problemstillinger.


Stillingen omfatter udvikling af ny teknologi, hvor grænserne flyttes, og erfaring fra en udviklingsafdeling vil være en fordel - men ikke en nødvendighed. Hvis du er nyuddannet og har den rette passion og personligt drive for det, du laver, så er du naturligvis også velkommen til at søge.


Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor der arbejdes sammen om at nå målene, og vi har en positiv indstilling til de daglige udfordringer.


Sens4 er en mindre teknologivirksomhed med et erfarent og fagligt stærkt team bag, der har en vækstplan og målsætning om at bliver en veletableret leverandør af intelligent processmåleudstyr til det globale marked. Vores nuværende produktportefølje består af transducere og transmittere til måling af tryk og temperatur. Vi arbejder strategisk med udvikling af digitale sensor løsninger, der understøtter den igangværende industrielle revolution kaldet ”Industry 4.0”. 


Sens4 er beliggende i Hellebæk, 5 km. fra Helsingør.


Tiltrædelse efter aftale.


Ansøgning til stillingen bedes sendt hurtigst muligt og senest d. 15.6.2018 til email info@sens4.com. Har du spørgsmål til stilligen er du velkommen til at kontakte Ole Wenzel på telefon 88447044.


         Download pdf stillingsopslag


JOBOPSLAG FRA SENS4 (Lukket for ansøgning)

HOME > ABOUT > CAREERS

Pressure transmitter

Elektronikingeniør til produktudvikling